Proč má tolik lidí potíže s pšenicí a lepkem?

Titulní stránka / Blog / Biorezona na festivalu Evolution

Při mé každodenní praxi v detoxikační poradně, kde hledám příčiny nemocí, mi biorezonanční přístroje už řadu let vykazují u lidí extrémní hodnoty intoxikace nestrávenými bílkovinami pšenice.

Pokud bychom dělali výzkum v drtivě většině populace objevíme známky poškození střevní sliznice a její zvýšené propustnosti. Jako hlavního pachatele ukazuje řada studií po celém světě přípravek Roundup a jeho složku Glyfosát.

Pokusím se vám tímto článkem objasnit proč?

Podle protokolu o pěstování a sklizni pšenice se pšeničné pole několikrát v průběhu zrání a pár dní před sklizní polévá herbicidním přípravkem Roundup. Proč? Protože vysušená pšenice méně opotřebovává kombajny a umožňuje snadnější a vydatnější sklizeň. Přípravek Roundup a jiné herbicidy obsahují účinnou karcinogenní látku glyfosát. Používá se na vysušení geneticky upravené pšenice již 15 let, a to po celém světě v Evropě tento postup již zakázalo Holandsko a Francie se k tomuto kroku chystá. Proč se o dělá? Pšeničné pole dozrávají nerovnoměrně, zelené úseky rázem dozrají po aplikaci Roundapu, ale tam se dostanou do zrna. Glyfosát narušuje důležité metabolické procesy v prospěšné střevní mikroflóře, která je zodpovědná za syntézu základních aminokyselin.

Roundup výrazně škodí prospěšným střevním bakteriím a vede k propustnosti stěny střeva, nevyhnutně vznikají autoimunitní nemoci. Škodlivé účinky intoxikace postupují pomalu v průběhu měsíců až let, projeví se po proniknutí do buněk. Onemocnění, které způsobuje glyfosát: žaludeční, dvanácterníkové a střevní záněty, cukrovka, obezita, autismus, roztroušená skleróza, rakovina a další. Zvyšující se objem glyfosátu v postřicích pšenice je přímo úměrný zvýšenému výskytu celiakie a nesnášenlivosti lepku.

Pro ty kdo se chce dozvědět více doporučuji najděte si film „Život podle Monstanta“

Nekonzumujte pšenici a budete mnohem zdravější a štíhlejší a plní radosti.

Denisa Michálková

Používáme cookies na naší webové stránce, abychom přizpůsobili naše webové stránky vaším zájmům a preferencím.