
Jak nám plazmový generátor v rodině pomáhá
Jsem maminkou 3 dětí a byli jsme celá rodina zdravotně nahromadě. Se svými potížemi a nemocnými dětmi jsem obléhala ordinace lékařů a ztrácela jsem víru v život bez nemocí. Raději člověk nemyslí, co bude dál, jak budu žít za 20 nebo 30 let. V momentě kdy máte řešení, jaké jsem našla i já, začne se vám obraz skládat a vidíte ty možnosti.

Proč se to stalo zrovna mně?
Ráda bych se s vámi podělila o svou životní zkušenost a cestu, které pomohla mně i mojí rodině.

Naše těla požírají JEDY!
Rozhovor s Denisou Michálkovou v časopise Záhady života.

Pozadí chronických onemocnění
V současnosti žijeme velice rychle. Četné technické vymoženosti, vysoké a náročné pracovní výzvy, čas je drahocenný. Jako vedlejší produkt této rychlé doby vzniklo značné množství znečištění nejen ovzduší, půdy a pitné vody, ale i jídla a tím pádem i našich těl. Proto prevence a detoxikace by měla být životním stylem.

Kniha o živé stravě "Nevšední gurmán"
více než 170 receptů - námětů, jak tvořit báječné, zdravé, pestré a především chutné pokrmy z přírodních, tepelně nezpracovaných a u nás dostupných potravin a dalších 50 receptů na jídla kombinovaná – sestavovaná dle zásad dělené stravy a částečně syrová, pro ty, kteří náhlé změny jídelníčku neradi.

PhDr. Mgr. Jeroným Klimeš, Ph.D. v Centru BIOREZONA
S Jeronýmem Klimešem se můžete setkat nejenom na televizních obrazovkách, mnozí s Vás se s ním znají prostřednictvím jeho knih či článků.

Napsali o nás ...
Napsali o nás ve významných periodikách, jako je Regena nebo časopis XANTYPA.

Překyselení organismu
V poslední době se často setkáváme s termínem překyselení organismu. Co to je, jak vzniká a proč je třeba s tímto stavem pracovat? A jaké jsou hlavní příčiny překyselení? Především je to nevhodná kombinace stravy, stres a nedostatečné dýchání – špatné okysličení organismu. Žijeme v civilizaci, která svým rychlým tempem není pro náš organismus přirozená.
Literatura
Rakovinu nelze pouze léčit, nýbrž definitivně vyléčit. Takto zatím nejsme příliš zvyklí o této zhoubné nemoci uvažovat: obvykle uzdravení z rakoviny vnímáme jako remisi ustoupení příznaků, které se mohou kdykoli znovu objevit. To je obsah jedné z knih, které doporučujeme.
Skryté nebezpečí Lepku
Největším nebezpečím, které dnešní šlechtěná pšenice v sobě skrývá, je gluten. Gluten je velmi lepkavá, tuhá, průhledná a mazlavá látka, která se přenáší do krve a lymfy. Tam se asimiluje a způsobuje, že se krev a lymfa stávají husté a patologicky změněné.